Vineri, 28 Decembrie 2007 - 06:22 AM Aleg.RO: Sef DNA eliberat din functiePresedintele Basescu a semnat ieri decretul pentru eliberarea Cameliei Sutiman din functia de procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA, a anuntat Administratia Prezidentiala.

Publicat de: ---

ziua In document nu sunt precizate motivele care au stat la baza acestei decizii . ZIUA scria intr-un material referitor la procurorul Sutiman ca a "ingropat" un dosar care l-ar fi putut incrimina pe seful statului, in legatura cu anumite tranzactii facute in anul 2000 de Traian Basescu si de omul de afaceri Costel Casuneanu. Dosarul privind terenul din Privighetorilor din Bucuresti, cumparat in conditii suspecte de ex-primarul Traian Basescu, la un pret preferential, si revandut ulterior la un pret mult mai mare. ZIUA a scris ca dosarul a fost ingropat de Camelia Sutiman prin transformarea lui intr-o lucrare diversa care a fost clasata. Fara a se cere de la Oficiul National de Prevenire si Combatere a Spalarii Banilor rezultatele investigatiilor pe aceasta tranzactie imobiliara. Procedural, Sutiman era obligata sa dea o solutie in acest dosar, sa faca investigatii amanuntite, sa audieze partile, iar apoi sa decida. Sa inceapa urmarirea penala daca existau indicii de vinovatie sau sa dea neincepere daca considera ca nu sunt probe. In vara, Sutiman a cerut transferul la CSM, pentru a deveni inspector la Sectia de procurori. (D.E.I.)


(518 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziua

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziua:

Sef DNA eliberat din functiePresedintele Basescu a semnat ieri decretul pentru eliberarea Cameliei Sutiman din functia de procuror sef adjunct al Sectiei de combatere a coruptiei din cadrul DNA, a anuntat Administratia Prezidentiala. | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54817509651184 seconds.