Marți, 18 Decembrie 2007 - 05:56 AM Aleg.RO: Anghel Iordanescu s-a calificat in Senat

Publicat de: ---

Cotidianul Aparut in editia din 18 Decembrie 2007

Fostul selectioner al echipei nationale de fotbal Anghel Iordanescu ar putea prelua locul vacant in urma demisiei lui Theodor Filipescu .

Senatorul PSD de Ilfov Theodor Filipescu a anuntat ieri ca la sfirsitul acestei sesiuni parlamentare va demisiona, din motive de sanatate, din Legislativ. Primul supleant pe lista PSD la Ilfov este fostul antrenor al echipei nationale de fotbal Anghel Iordanescu. El a declarat ieri pentru Cotidianul ca va accepta mandatul si ca regreta problemele medicale ale lui Filipescu. „Se poate face performanta si in fotbal, si in politica. Sint vicepresedinte al PSD Ilfov si nu cred ca va fi o problema cu integrarea mea in Senat“, a declarat Iordanescu. Acesta ar fi al doilea „sportiv“ pe care PSD il va avea in Senat. Reamintim ca saptamina trecuta antrenorul federal de atletism Nicolae Marasescu a fost desemnat de PSD sa preia postul de senator ramas vacant in urma demisiei lui Dan Voiculescu (PC a intrat in Parlament in 2004 pe lista comuna cu PSD).

Tot ieri, PNL si PD au facut publica lista supleantilor celor doua partide care vor veni in Parlament, pe locurile vacante „istorice“ din 2005 si 2006 si pe cele ale celor care au plecat la Parlamentul European. La PNL vor veni in Camera Gratiela Gavrilescu - Prahova, Silviu Lefter - Bacau, Ion Turc - Bistrita, Ioan Cristea - Hunedoara, Gabriel Plaiasu - Dimbovita, Mirel Talos - Bucuresti, Viorel Coifan - Timis, si Carmen Tanasescu - Brasov, la Senat. Democratii ii vor avea in Camera pe Diana Busoi - Dolj, Marcel Titeiu - Sibiu, Cornel Popescu - Prahova, Stelian Fuia - Calarasi, Marian Balu - Mehedinti, iar Tudor Panturu, Ialomita, va deveni senator.


(198 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Anghel Iordanescu s-a calificat in Senat | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58040809631348 seconds.