Luni, 29 Octombrie 2007 - 05:24 AM Aleg.RO: Becali este convins ca Basescu l-a lasat si fara Hagi, si fara Cruce

Publicat de: ---

Gândul 29 .10.2007

Gigi Becali e convins ca este victima unei conspiratii politico – fotbalistice. Invitat, sambata, la Realitatea TV, patronul echipei de fotbal Steaua a sustinut ca presedintele Traian Basescu se afla în spatele conspiratiei, din care a facut parte si Gheorghe Hagi, fostul antrenor al ros-albastrilor.

Cum si-a dat seama Becali de acest lucru? Intai, i-au atras atentia cativa binevoitori. Apoi, a facut legatura cu faptul ca Traian Basescu obisnuia sa îl sune destul de des pe Hagi, pe vremea cand acesta antrena echipa din Ghencea.

Gigi Becali a povestit ca, de mai multe ori, Gheorghe Hagi i-a aratat telefonul si i-a spus „Uite, iar ma suna Basescu!”. Patronul stelist nu stia ce au vorbit cei doi, dar, dupa scandalul cu Hagi, a pus lucrurile cap la cap: „Cred ca Hagi si Basescu au facut acest scenariu, ca vorbeau des la telefon în ultimul timp. Basescu l-a sunat pe Hagi si probabil i-a spus: ?Lasa-l, Gica, nu vezi ca te jigneste?!?“. Au mai fost cateva coincidente, care l-au îndemnat pe Becali sa creada ca la mijloc e lucratura Cotrocenilor. Spre exemplu, Patriarhul Daniel îi promisese lui Crucea Patriarhala, cea mai înalta distinctie bisericeasca. Urma s-o primeasca la Patriarhie, de Sfantul Dimitrie cel Nou. Cand colo, a primit un telefon ca sa afle ca nu va mai fi decorat de Patriarh acum, ci cu un alt prilej, cand îi va fi alaturi de întreaga lui familie. Crucea Patriarhala a ajuns însa la Traian Basescu.

Gigi Becali are si o explicatie: presedintele îi asculta telefonul si vrea sa îl imite. Asa se explica faptul ca Basescu e, uneori, cu un pas înaintea lui si pune în practica actiuni la care el, Becali, s-a gandit înainte. Alte dovezi n-a mai prezentat finantatorul Stelei, dar, daca lucrurile stau asa, Traian Basescu n-are decat sa-l sune „cum a mai facut-o” si sa-i spuna: „Bai, Gigi, nu e asa!”.


(840 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Becali este convins ca Basescu l-a lasat si fara Hagi, si fara Cruce | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.60794997215271 seconds.