Joi, 30 August 2007 - 05:07 AM Aleg.RO: Nicolicea (PSD): Proiectul votului uninominal în două tururi aparține social-democraților

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News Deputatul PSD Eugen Nicolicea spune că șeful statului ar trebui să recunoască faptul că sistemul de vot uninominal față de care și-a exprimat susținerea, în două tururi, aparține de fapt PSD.


”Traian Băsescu, în mod cinstit, ar trebui să spună, dacă va face referendum, că acest proiect este al PSD și să-i pună la punct pe Boc și reprezentanții PD care au îngropat de fapt acest sistem”, a afirmat Nicolicea.

În opinia deputatului PSD, șeful statului nu vrea să recunoască acest lucru deoarece dorește să se implice în campania electorală și să atragă simpatie și voturi pentru el și ”partidele care se află în siajul său”.

El a menționat că în Comisia pentru codul electoral PD nu a susținut varianta pe care Traian Băsescu o ”laudă” acum.
De altfel, reprezentantul PD în comisie, deputatul Valentin Iliescu, a fost acuzat de Nicolicea că este ”un traseist politic, care a trecut prin trei partide”.

Totodată, Nicolicea a catalogat proiectul de vot uninominal al APD drept o ”prostie și o bazaconie” afirmând că de fapt acesta ar conduce la mărirea numărului de parlamentari și nu la diminuarea sa.

”Am dat drumul la acest proiect pentru că se spunea că noi îl blocăm noi. Iată că nu l-am blocat și este datoria Senatului să facă o lege funcțională”, a afirmat deputatul social-democrat.


(778 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Nicolicea (PSD): Proiectul votului uninominal în două tururi aparține social-democraților | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.58286690711975 seconds.