Miercuri, 29 August 2007 - 04:56 AM Aleg.RO: Cristian Popescu Piedone: Primăria a prelungit ilegal contractul cu REBU în sectoarele 1 și 4

Publicat de: ---

AMOS News Vicepreședintele PC București, Cristian Piedone, a anunțat azi că va face plângere penală împotriva celor care au semnat pentru prelungirea contractului REBU cu sectoarele 1 și 4. El a explicat că Primăria nu mai avea voie să prelungească în 2007 contractul cu REBU pentru că o făcuse deja în 2002.

"Contractul s-a încheiat după legea achizițiilor publice la vremea respectivă și nu a mai avea voie să fie prelungit, decât o singură dată. Lucru care s-a petrecut în anul 2002. Acum, în 2007, pe baza acestei crize a gunoaielor, care angajează lupte de stradă în București între firmele de profil, s-a mai făcut o prelungire. Este o prelungire și o ilegalitate penală", a declarat conservatorul.

Piedone a mai acuzat REBU de concurență neloială și de faptul că directorul acestei firme este numit în funcție de primar pe criterii politice.

Cristian Popescu Piedone a mai anunțat că PC București va face o plângere internațională pentru ca firmele de salubrizare din România să fie monitorizate.


(663 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Cristian Popescu Piedone: Primăria a prelungit ilegal contractul cu REBU în sectoarele 1 și 4 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63516497612 seconds.