Sâmbătă, 28 Iulie 2007 - 05:23 AM Aleg.RO: Marius Marinescu: Problema apărută între mine și o parte a conducerii PD se numește Costică Costanda

Publicat de: ---

AMOS News

"Țin să subliniez din nou că problema apărută între mine și o parte a conducerii PD se numește Costică Costanda, Afacerea Bordei și miliardul de euro, o miza pentru care, în concepția unora, merită să sacrifice un modest senator și 2 milioane de bucureșteni",a declarat senatorul Marius Marinescu, potrivit unui comunicat de presă remis AMOS News.

În legătură cu eventuala sa excludere din Partidul Democrat, senatorul Marius Marinescu precizează că nu a fost invitat la Comisia de etică și litigii a PD pentru a primi o explicație sau pentru a i se oferi posibilitatea să-și exprime punctul de vedere.

Senatorul declară că va veni în sedința de BPN în care se va discuta activitatea sa doar dacă și presa va fi prezentă, astfel încât să nu se mai dea infomații pe surse, iar jurnaliștii să constate ce fel de persoane îl judecă.

Marius Marinescu consideră că declarația dată de Adriean Videanu exclusiv jurnalistului Mihai Somfelean, cum că sancționarea sa nu trebuie să aibă legatură cu atitudinea pe care o adoptă față de distrugerea parcului Bordei demonstrează încă o dată că, de fapt, acesta este adevaratul motiv pentru care unii lideri ai PD țin să scape de prezenta sa din interiorul unui sistem  dictatorial și putred.

Acesta susține că la “dosarul” pe care l-ar fi întocmit unii factori de decizie din PD, exista “plângeri” ale unor lideri care și-au simțit lezată onoarea în urma semnalelor pe care le-a dat în ședințele de BPN, cu privire la “tunuri” date la fosta BANCOREX, afaceri cu asfalt cel puțin dubioase și altele.

În opinia senatorului, toate acestea s-au întamplat în contextul în care PD se erija în mare luptator anti-corupție.


(620 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Marius Marinescu: Problema apărută între mine și o parte a conducerii PD se numește Costică Costanda | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.78884983062744 seconds.