Sâmbătă, 28 Iulie 2007 - 05:22 AM Aleg.RO: PC: Încă un motiv pentru suspendarea lui Videanu - absența nemotivată de la serviciu

Publicat de: Ramona NĂSTASE

AMOS News Consilierul municipal al Partidului Conservator (PC) Octavian Petrovici a anunțat, vineri, că PC va depune, luni,  la Prefectura București o sesizare legată de concediul primarului general Adriean Videanu, susținând că acesta este "absent nemotivat" de la serviciu. Petrovici a explicat că potrivit prevederilor Ordonanței 80/2003, legea spune că în ședința consiliului general în care primarul își anunță concediul de odihnă anual primarul trebuie să precizeze și numele celui care îl va înlocui, lucru pe care Videanu nu l-a făcut.

"Această încălcare a a legii (n.r.: referitoare la concediu) reprezintă un motiv în plus pentru demersul nostru de suspendare din funcție a primarului general, pe lângă motivele expuse în ultima conferință de presă: neexercitarea atribuțiilor, nesocotirea interesului comunității, neprezentarea în fața Consiliul General a raportului anual privind starea economică socială și de mediu a orașului", a declarat acesta.

Potrivit lui Petrovici, primarul mai încalcă legea întrucât, potrivit legii, primarul își poate lua concediul pe anul anterior "doar în cazuri excepționale și cu aprobarea consiliului general".

Consilierii municipal ai PC au spus că vor veni cu propunerea de suspendare a lui Adriean Videanu la primul Birou Politic al partidului, Petrovici precizând că în cazul în care vor obține aprobarea pentru demersul de suspendare a lui Videanu, vor începe strângerea de semnături pentru organizarea referendumului.


(640 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Ramona NĂSTASE


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PC: Încă un motiv pentru suspendarea lui Videanu - absența nemotivată de la serviciu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.90174698829651 seconds.