Sâmbătă, 28 Iulie 2007 - 05:22 AM Aleg.RO: Consilierii PC solicită elaborarea listei domeniului public

Publicat de: ---

AMOS News Consilierii generali ai Partidului Conservator i-au cerut astăzi public primarului Adriean Videanu elaborarea listei bunurilor din domeniul public al Capitalei conform Legii 213/1998.

„Au trecut 8 ani, 6 luni și câteva zile de când trebuia definitivată lista bunurilor aparținând domeniului public al Capitalei”, a declarat consilierul conservator Victor Adîr. El a facut referire la articolul 19 din legea menționată, care prevede ca inventarul bunurilor din domeniul public să se întocmească în termen de 9 luni de la data intrării în vigoare a legii.
 
„Este absolut necesară întocmirea acestei liste pentru a putea proteja patrimoniul Capitalei. Dacă ar fi fost atestat din timp, printr-o Hotărâre de Guvern, multe probleme din București referitoare la imobile și-ar fi găsit rezolvarea legală dată de HG”, a declarat consilierul municipal Victor Adîr.
 
În altă ordine de idei consilierii generali ai PC au reamintit că au depus înca din martie 2007, la Secretariatul General al Primariei, un Proiect de Hotărâre privind solicitarea adresată Primarului General de a elabora, în 90 de zile, un program pentru construirea de locuințe din bugetul local, pentru perioada 2008-2012, în conformitate cu Legea nr.114/1996, cu modificările și completările ulterioare.
 
“Are expunere de motive, raport de specialitate, are tot ce este necesar pentru a putea fi introdusă pe ordinea de zi. Vom cere hotărât introducerea ei pe ordinea de zi a ședintei din luna august și vot nominal, pentru a se constata cine este împotriva construirii de locuințe de către primarie, cu respectarea legislației în vigoare”, a declarat Adîr.


(636 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consilierii PC solicită elaborarea listei domeniului public | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0030899047852 seconds.