Sâmbătă, 28 Iulie 2007 - 05:21 AM Aleg.RO: Aeroportul Bacau cauta un investitor pentru modernizare

Publicat de: ---

ziarulfinanciar   Conducerea aeroportului international Bacau a inceput procedurile de selectare a unui investitor privat care sa modernizeze infrastructura si caruia sa ii fie concesionate serviciile de operare, potrivit unor surse din administratia locala .

Procedura se va realiza prin selectarea unui consortiu de firme specializate in proceduri juridice, financiare si tehnice.

Consortiul selectat in urma licitatiei este format din casa de avocatura Bostina si Asociatii, care va asigura consultanta juridica, firma Delloite Consultanta SRL, pentru servicii financiare, si Institutul de Proiectari Transporturi Auto, Navale si Aeriene (IPTANA), pentru proiectul tehnic.

Suma care va fi platita consortiului se ridica la 150.000 euro, plus un onorariu de succes, confidential, au precizat sursele.

Firmele vor analiza situatia aeroportului Bacau, vor identifica toate modalitatile legale si financiare pentru concesionarea serviciilor de operare catre un investitor privat, care sa isi asume si modernizarea infrastructurii, si vor asigura organizarea si derularea licitatiei de selectare a investitorului.

Contractul dintre conducerea aeroportului si consortiul de firme a fost semnat astazi si urmeaza sa fie prezentat Consiliului Judetean Bacau in urmatoarea sedinta, au afirmat sursele citate.

Surse locale au declarat in luna septembrie, ca aeroportul Bacau va fi concesionat unei firme care va trebui sa investeasca 20 milioane euro pentru modernizarea infrastructurii. Mediafax


(652 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Ziarul Financiar

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Ziarul Financiar:

Aeroportul Bacau cauta un investitor pentru modernizare | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.0067098140717 seconds.