Marți, 24 Iulie 2007 - 05:38 AM Aleg.RO: Consilierii PC din Primăria Capitalei îi cer lui Videanu să-și întrerupă concediul

Publicat de: ---

AMOS News Consilierii generali ai Partidului Conservator se declară nemulțumiți de faptul că primarul general Adriean Videanu nu se află în Capitală, în această perioadă marcată de temperaturi caniculare.

"Având în vedere starea de fapt actuală, considerăm că prezența Primarului General Adriean Videanu în fruntea administrației locale este absolut necesara și, de aceea, îi solicităm întreruperea concediului de odihnă și revenirea de urgență la conducerea Primăriei Municipiului București, în vederea coordonării, în mod unitar, a acțiunilor ce trebuie întreprinse de fiecare primărie de sector, în astfel de situații", susțin consilierii PC.

Aceștia își exprimă speranța că Videanu nu va continua să fie "absent nemotivat de la post".

"Funcția publică îl obligă pe cel ce o deține să se implice, în primul rând, pentru asigurarea bunăstării și vieții comunității", apreciază membrii PC din Consiliul General al Municipiului București.


(1344 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consilierii PC din Primăria Capitalei îi cer lui Videanu să-și întrerupă concediul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53529596328735 seconds.