Miercuri, 18 Iulie 2007 - 05:37 AM Aleg.RO: PC insistă ca președintele Băsescu să promulge legea pensiilor

Publicat de: ---

AMOS News Reprezentanții Partidului Conservator au anunțat că în cazul în care președintele nu va promulga legea pensiilor vor depune un memoriu în fiecare săptămâna la Cotroceni până când acesta va fi semnat de președinte.

Prin acest demers conservatorii doresc ca președintele să înțeleagă că problema măririi pensiilor este cea mai importantă problemă a României.

În situația în care președintele va retrimite legea către Parlament, PC a anunțat că va solicita introducerea acestui subiect pe ordinea de zi a unei sesiuni extrordinare a Parlamentului, astfel încât legea să poată fi pusă cât mai repede în aplicare.
Alături de problema pensiilor conservatorii mai doresc pe ordinea de zi a acestei sesiuni extraordinare proiectul pentru introducerea votului uninominal și proiectul PC de înființare a fondului de solidaritate cu pensionarii de 1% din profitul realizat de societățile comerciale.

Purtătorul de cuvânt al Partidului Conservator, deputatul Bogdan Ciucă afirmă că în acest moment România a devenit o republică epistolară, în care circulă bilețele de tot felul.
Vicepreședintele conservator a precizat că mărirea pensiilor trebuie făcută cât mai urgent pentru că pensionarii nu au timp să mai asiste la certurile interminabile dintre politicieni.

În acest sens, parlamentarul conservator a prezentat un raport al Institului Național de Statistică de anul trecut conform căruia în România mor zilnic 526 de pensionari de peste 65 de ani.

“Pensionarii nu au timp să asiste la un spectacol jalnic pe care îl oferă clasa politică”, a concluzionat Ciucă.


(667 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PC insistă ca președintele Băsescu să promulge legea pensiilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.81414794921875 seconds.