Marți, 17 Iulie 2007 - 05:36 AM Aleg.RO: Consiliul Județean Iași cheamă Guvernul în instanță

Publicat de: Loredana POPOVICI

AMOS News În cursul zilei de astăzi, Consiliul Județean Iași a făcut acțiunea de întâmpinare a Guvernului în care solicită respectarea legii 95/2007 ce prevede finanțarea centrelor medico sociale, în caz contrar cheamă Executivul în instanță, transmite corespondentul AMOS News.

Deoarece Guvernul României nu a luat în considerare legea 95/2007 care prevede ca Ministerul Finanțelor să finanțeze integral centrele de asistență socială și această prevedere nu a fost operată în rectificarea de buget de zilele trecute, Consiliul Județean Iași a trimis o adresă Guvernului, în care avertizează cu instanța.

"Consiliul județean Iași a acordat bani din rezerva bugetară, însă în aceste condiții, deoarece Guvernul nici nu s-a uitat pe legea 95/2007 care prevede expres că Ministerul de Finanțe asigură finanțarea integrală a centrelor, nu avem altă soluție decât să dăm Guvernul în judecată. Aceasta este singura formulă a administrației publice de a rezolva litigiile cu Guvernul" a declarat secretarul Consiliului Județean Iași, Ion Serbina.

În județul Iași funcționeză 3 centre de asistență socială, la Bivolari, Răducănei și Victoria.


(798 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Loredana POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Consiliul Județean Iași cheamă Guvernul în instanță | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55035400390625 seconds.