Luni, 16 Iulie 2007 - 05:35 AM Aleg.RO: Edilul Inimaroiu "ataca" locurile de joaca ale copiilor

Publicat de: ---

evenimentulzilei Inarmat cu pickammer, protejat de casca si ochelari, invidiat de orice santierist cu experienta, primarul Adrian Inimaroiu a atacat ieri, la propriu, leaganele dintr-un pasnic cartier al sectorului 4, asa cum anunta si biroul sau de presa .

In lumina reflectoarelor, edilul cel mai prolific in promisiuni din Capitala a sfidat microfoanele, oferindu-le in premiera sunetul dulce al faptelor mari.

„Nu trebuie sa asteptam o tragedie pentru a inlocui aparatele de joaca din sectorul 4”, a pus accentul pe drama primarul Inimaroiu, sapand cu indarjire la temelia unui leagan vechi, de pe vremea cine stie carui inaintas. In glas i se simtea insa amaraciunea. Cu cateva zile inainte fusese refuzat de consilierii locali, care n-au vrut sa-i aprobe investitiile propuse pentru reabilitarea celor 1.500 de locuri de joaca cu care ar vrea, pana anul viitor, la alegeri, sa-si spele imaginea macar in ochii electoratului de gradinita.

Brusc iluminat de nevoia de parculete, flori si locuri de joaca in sectorul in care, timp de trei ani, zice ca a ingropat investitiile pe strazile periferice, Inimaroiu mananca azi painea neagra a primarului care ar vrea sa faca, dar nu-l lasa consiliul. „Din pacate, desi am gasit sursele de finantare necesare, o parte dintre consilierii locali din sectorul 4 nu au considerat aceasta problema indeajuns de importanta. Am ajuns astfel sa iau pe cont propriu problema. Sunt hotarat sa aduc bucuria in spatiile publice. Sa construiesc un spatiu civilizat”.

Slava Domnului ca in timpul exercitiului  de forta de ieri, din Soseaua Giurgiului,  primarul pickammerist n-a nimerit  din greseala vreun cablu electric. Le-ar fi oferit copiilor ramasi fara leagan azi un subiect de distractie ca in reclama cu „Dorele, ia mai fa ma o data asa...!”


(794 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Edilul Inimaroiu "ataca" locurile de joaca ale copiilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64654493331909 seconds.