Vineri, 06 Iulie 2007 - 06:04 AM Aleg.RO: Traian Basescu stie deja cu cine isi va face campania din 2009

Publicat de: ---

Cotidianul Aparut in editia din 6 Iulie 2007

Presedintele l-a avertizat pe Felix Tataru ca are nevoie de o ultima victorie .

Sefului statului i-a scapat informatia despre intentia de a mai prinde un mandat prezidential dupa 2009, miercuri seara la petrecerea GMP - compania de publicitate care i-a construit campaniile electorale din 2000 incoace. Ajuns la chef in jurul orei 22.00, Basescu a discutat indelung cu fruntasul PD Adriean Videanu. Apoi s-a urcat pe scena pentru a depana amintiri electorale: „Am facut impreuna patru campanii. Sigur ca ceilalti candidati, in prima campanie, aveau o expunere foarte mare in Bucuresti. Nu puteam sa merg pe strada fara sa ma intilnesc cu Chirita (Calin Catalin Chirita, candidatul PNTCD la Primaria Capitalei in 2000 - n.r.) si-mi venea sa-l bat“.

Si l-a batut. Chirita n-a intrat nici macar in turul doi. Cum? „Inteligenta voastra a completat ce-mi lipsea mie. (...) A fost o investitie de incredere reciproca, spune Basescu, intre mine si GMP. Felix, (Felix Tataru, seful GMP - n.r.) ati inovat pe pielea mea si mie mi-a placut asta (...) Cred ca vom trai impreuna si in 2009, pentru ca mai avem un razboi de cistigat. Ultimul in care vom colabora. Sper sa incheiem cu victorie“.

Alaturi de brandul Basescu, agentia GMP detine in portofoliu si clienti controversati, despre care a curs multa cerneala in presa. Campaniile pentru Gabriel Resources in proiectul Rosia Montana sau pentru apa minerala Bucovina, detinuta cindva de Omar Hayssam, au atras critici la adresa agentiei. „Vadim este politicianul pentru care GMP n-o sa lucreze niciodata“, a declarat Felix Tataru.

Agentia si-a adjudecat in acest an un premiu Grand Effie pentru eficienta in industria publicitara si un Bronze Lion la Festivalul de la Cannes.


(685 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Traian Basescu stie deja cu cine isi va face campania din 2009 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53761291503906 seconds.