Sâmbătă, 28 Aprilie 2007 - 06:24 AM Aleg.RO: Ședință la PNL Vrancea

Publicat de: Cristi CIUPERCĂ

AMOS News Vizita premierului în județul Vrancea are un puternic caracter electoral. Se poate spune chiar că Tăriceanu deschide într-un fel campania electorală din județul nostru, transmite corespondentul AMOS News.

Liberalii au anunțat ieri că vor milita pentru demiterea președintelui Traian Băsescu. De la Chiojdeni Tăriceanu va veni la Focșani.

Potrivit surselor noastre, la ora 13.00 acesta este așteptat la sediul PNL Vrancea unde ar urma să participe la o clasică ședință de partid.

De altfel, ieri la liberbali era o forfotă foarte mare, aceștia străduindu-se să iasă bine în fața șefului cel mare.

După acest moment, de la ora 15.30, Călin Popescu Tăriceanu va participa la sediul Primăriei Focșani la o întâlnire cu toți primarii din județul Vrancea.

La aceste discuții vor mai participa prefectul Ion Oprea și președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan. La ora 17 premierul va susține o conferință de presă la sediul Instituției Prefectului.
"Drumul s-a degradat ca urmare a inundațiilor. Eu am făcut de mai multe ori demersuri la Guvern. În cadrul întâlnirii cu autoritățile locale discuțiile vor fi centrate pe ideea de descentrare și pe capacitatea de absorbție a fondurilor structurale", a spus prefectul Ion Oprea.


(836 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristi CIUPERCĂ


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Ședință la PNL Vrancea | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63541316986084 seconds.