Vineri, 27 Aprilie 2007 - 06:05 AM Aleg.RO: Ministrul Silaghi l-a convins pe Radu Mazăre să aprobe PUZ-ul stațiunii Mamaia

Publicat de: Lavinia SICLITARU

AMOS News Ministrul Întreprinderilor Mici și Mijlocii, Comerțului, Turismului și al Profesiilor Liberale, Ovidiu Silaghi, a anunțat, joi, la Constanța că de 1 Mai pe litoral vor ajunge zece mii de turiști, transmite corespondentul AMOS News.

Silaghi s-a întâlnit în stațiunea Mamaia cu autoritățile locale de pe litoral și cu specialiști în domeniul turismului. Ovidiu Silaghi a mai spus că a primit asigurări de a reprezentanții Primăriei Constanța că Planul Urbanistic Zonal al plajei Mamaia, respins la ultima ședință a Consiliului Local Muncipal, va fi aprobat și în acest fel operatorii de plajă vor putea amplasa dotările corespunzătoare.

Este vorba de dușuri, cabine de schimb, umbrele, șezlonguri și chiar beach-baruri. Silaghi a respins ideea că schimbarea deciziei primăriei de a aproba peste noapte PUZ pentru Mamaia ar fi o decizie politică.Ministrul Ovidiu Silaghi l-a prezentat și pe Nicolae Buzdun, fost subsecretar de stat la Ministerul Economiei și Comerțului, care începând de joi ocupă funcția de consilier personal al ministrului pe probleme în turismul de pe litoral. Nicolae Buzdun este membru al organizației PNL Constanța.


(860 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Lavinia SICLITARU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Ministrul Silaghi l-a convins pe Radu Mazăre să aprobe PUZ-ul stațiunii Mamaia | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.54922604560852 seconds.