Vineri, 27 Aprilie 2007 - 06:03 AM Aleg.RO: Un deputat de Iași și un primar de municipiu cu chef de scandal

Publicat de: Loredana POPOVICI

AMOS News

Miercuri seară, în municipiul Pașcani , din judetul Iași s-au desfășurat alegeri pentru conducerea tinerilor sociali democrați. Lucrurile au fost complicate, deoarece primarul din Pașcani, Neculai Rățoi, a rămas fară "omul lui în TSD". Din ceea ce trebuia să fie, alegeri civilizate, s-a dovedit în final a fi un circ oferit de Primarul municipiului Pașcani și deputatul PSD de Iași, Gabriela Nedelcu.

Cu toate că aleasa ieșenilor ar fi trebuit ca ieri să fie în plenul Parlamentului, Gabriela Nedelcu s-a dus, neinvitată, la ședința tinerilor pentru a încerca și pe ultima sută de metri să împiedice desfașurarea alegerilor .

Surse din cadrul TSD Iași au declarat, pentru AMOS News, că primarul Rățoi, văzând că nu îi merge cu amenințări, a încercat să îi contacteze telefonic pe Mircea Geoană si pe Ion Iliescu , pentru a le cere ajutorul, însă aceștia nu au răspuns la telefon .

Tinerii social-democrații au dorit alegerile în organizație deoarece fostul președinte a fost suspendat pentru o perioadă de 6 luni, chiar de către conducerea județeană a partidului, pe motive de indisciplină și încălcarea unor prevederi ale statutului partidului.


(939 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Loredana POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Un deputat de Iași și un primar de municipiu cu chef de scandal | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66582298278809 seconds.