Joi, 26 Aprilie 2007 - 06:01 AM Aleg.RO: Termen la Senat pentru raport pe legile siguranței, 9 mai

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News Președintele interimar al Senatului, Doru Ioan Tărăcilă, a anunțat miercuri că Biroul Permanent a stabilit că sesizarea în fond a Comisiei pentru apărare, să aibă termen până în data de 9 mai pentru a elabora raportul pe legile securității naționale. Biroul Permanent a mai solicitat aviz din partea Comisiei juridice, Comisiei pentru drepturile omului, stabilind și necesitatea unui aviz din partea Comisiilor de control SRI și SIE.

„Nu pot să spun dacă vor fi discutate în aceeași zi. Este absolut prematur, am dat termenul de 8 și 9 mai, dar nu pot să știu dacă vor reuși să adopte avize și rapoarte până la acea dată. Aceste termene sunt de control, iar Senatul este camera decizională”, a explicat Tărăcilă.

Conducerea Senatului a mai decis să se solicite un punct de vedere din partea CSAT, întrucât acest punct de vedere nu a fost solicitat la Camera Deputaților.

„Atunci când discutăm despre legile securității naționale, consider că orice proiect de lege trebuie să primească un aviz din partea CSAT, a arătat președintele interimar al Senatului.


(783 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Termen la Senat pentru raport pe legile siguranței, 9 mai | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5810661315918 seconds.