Joi, 26 Aprilie 2007 - 05:59 AM Aleg.RO: Viceprimarul democrat al Devei, Ioan Inisconi, lasat fara scaun

Publicat de: Ziarul Gandul

Gândul VICEPRIMARUL DEMOCRAT al Devei, Ioan Inisconi, a fost eliberat din functie, miercuri dupa-amiaza, cu votul a peste o treime dintre consilierii locali, la propunerea primarului liberal al municipiului, Mircia Muntean, transmite corespondentul Mediafax .

Primarul municipiului Deva, Mircia Muntean, care este si liderul judetean al PNL, i-a anuntat pe consilierii locali, inca de saptamana trecuta, ca intentioneaza sa il schimbe din functie pe viceprimarul democrat al Devei, Ioan Inisconi, act pe care l-a dus la indeplinire, miercuri dupa-amiaza, in sedinta extraordinara.

"Am cerut eliberarea viceprimarului Ioan Inisconi din functie, pentru managementul defectuos de care a dat dovada la organizarea activitatii Teatrului de Estrada din Deva, dar si datorita faptului ca a luat acte din Primarie, in baza carora prefectul de Hunedoara a facut plangere la DNA, iar acum multi consilieri sunt citati pentru a li se lua declaratii fara sa fi incalcat legea", si-a motivat Mircia Muntean actiunea in fata consilierilor. if(typeof(ord)=="undefined")ord=Math.random()*10000000000000000; document.write(');


(900 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la Ziarul Gandul


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Viceprimarul democrat al Devei, Ioan Inisconi, lasat fara scaun | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66055011749268 seconds.