Vineri, 06 Aprilie 2007 - 05:37 AM Aleg.RO: Copiii deputatilor jumulesc cozile iepurasilor

Publicat de: Roxana Soare

Cotidianul

De sarbatoarea Pastelui, parintii instariti le ofera copiilor petreceri de neuitat cu personaje de sezon, dupa care se pregatesc pentru party-ul adultilor .

Parintii care vor sa organizeze o petrecere de Paste pentru cel mic trebuie sa stie ca rezervarile pentru orice personaj se fac cu maximum trei zile inainte. Firmele de divertisment pentru copii au deja agendele pline. Cea mai recenta petrecere a fost organizata zilele trecute, de Clown Party, la Casa Poporului, unde copiii angajatilor de la Camera Deputatilor i-au lasat pe cei doi iepurasi animatori fara cozi si fara oua. „Copiii sint foarte imprevizibili. Ne-am amuzat cind ne-am vazut iepuroii fara cozi“, povesteste Magda Iancu, clovnul Maggi de la Clown Party. In functie de doleantele clientului, firmele de divertisment ofera surprize si cadouri in concursuri organizate pentru cei mici. Locatia difera tot in functie de alegerea parintilor. „Noi sintem o firma noua si, ca atare, avem tarife cu 40% mai mici decit celelalte firme. In afara de magicieni si papusari, care au tarife de la 200 de lei in sus, restul personajelor, precum iepurasi, clovni, printese, iau 100 de lei pe ora. Pentru Paste avem deja programate petrecerile, dar sintem dispusi sa suplinim numarul acestora pina la sapte-opt party-uri pe zi, in functie de cerinte“, spune clovnul Maggi.

Rasfat dupa Paste de mii de euro

Majoritatea tin sa petreaca aceasta sarbatoare in sinul familiei, tocmai de aceea firmele care organizeaza petreceri spun ca au rezervari, dar pentru perioada de dupa Paste. „Avem cereri pentru petreceri private imediat dupa Paste. Ofertele noastre sint complete, in sensul ca putem organiza orice petrecere cap-coada cu absolut orice vrea clientul. Artificii, jocuri de lumini, local, mincare, bautura, invitatii, concerte, absolut tot. In functie de cerintele clientului, tarifele pot incepe de la 50-100 de euro si pot ajunge la ordinul miilor. Acceptam orice idee, orice provocare atita timp cit invitatii sint in siguranta. Am avut o petrecere cu o mie de persoane la un restaurant, iar pretul a fost de 50 de euro de persoana. De obicei se face o rezervare cu maximum o saptamina inainte, ca sa avem timp sa punem totul la punct, se da un avans de 30-50% si petrecerea poate incepe“, spune Dana Nita, director Golden Ideas.


(386 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Cotidianul
· Alte știri din sursa
Cotidianul

· Alte știri de la Roxana Soare


Azi: Cea mai citită știre din sursa Cotidianul:

Copiii deputatilor jumulesc cozile iepurasilor | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53407096862793 seconds.