Miercuri, 28 Februarie 2007 - 06:06 AM Aleg.RO: Deputatul Știrbeț se gândește să dea în judecată conducerea Camerei

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News Deputatul independent Cornel Știrbeț, susținător al PLD, a spus că intenționează să depună o plângere penală pentru a determina Biroul Permanent "să respecte Regulamentul" Camerei și să aprobe înființarea grupului deputaților independenți.

Într-o conferință de presă susținută marți, Știrbeț a declarat că aceasta ar fi ultima soluție pentru ca Biroul Permanent să dea posibilitatea deputaților independenți să-și exercite mandatul.

Mai mult, el a menționat că va depune plângeri la Consiliul Național pentru Combaterea Discriminării și la instituțiile europene în care va reclama faptul că există parlamentari care nu-și pot exercita, în bune condiții, mandatul.
           
"Credem că în conformitate cu Regulamentul Camerei și cu Constituția României există acest drept al deputaților independenți. Din păcate conducerea Camerei nu recunoaște acest lucru. Ni s-a răspuns că ne putem asocia la grupul independenților care de fapt nu există. Am făcut un demers și am solicitat desemnarea unui reprezentant care să participe la lucrările Biroului Permanent și la lucrările liderilor dar am fost refuzați. Suntem 23 de deputați care am desemnat un reprezentant. Eu am fost practic scos afară din ședința Biroului Permanent și trimis la Comisia de disciplină pe motiv că am avut un comportament neadecvat", a arătat Știrbeț.


(824 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul Știrbeț se gândește să dea în judecată conducerea Camerei | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57300496101379 seconds.