Miercuri, 31 Ianuarie 2007 - 05:41 AM Aleg.RO: Basescu nu se poate abtine

Publicat de: ---

azi Basescu nu se poate abtine      Presedintele Traian Basescu a declarat, ieri, referindu-se la votul din Comisia juridica a Camerei Deputatilor pentru modificarea Legii referendumului, ca îl surprinde pozitia PNL, dar este optiunea liberalilor daca vor sa fie alaturi de PRM, PSD si PC . Presedintele a facut aceasta declaratie înaintea plecarii la Bruxelles.
     Basescu a mai declarat ca, în masura în care se respecta Constitutia si legile în vigoare la începutul mandatului sau si în masura în care initiatorii se mentin în "limitele decentei", actiunea de suspendare a sa din functie este democratica. Intrebat ce parere are despre pro-cedura de suspendare initiata de PSD, Basescu a raspuns ca "actiunea Parlamentului este o actiune constitutionala". El a adaugat însa: "In mod cert, în masura în care ea respecta Constitutia si legile în vigoare la începutul mandatului, fara încercari de a aduce modificari legislatiei pentru a face procesul suspendarii facil - pentru ca rostul Legii referendumului este sa dea stabilitate functiei prezidentiale -, în masura în care se mentin în limitele decentei, este o actiune democratica".
     Presedintele a mai spus ca nu are alte co-mentarii de facut "în masura în care parlamentarii nu vor încerca sa distorsioneze legislatia în vigoare la începutul mandatului" sau.


(777 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Azi
· Alte știri din sursa
Azi

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Azi:

Basescu nu se poate abtine | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.75045084953308 seconds.