Joi, 30 Noiembrie 2006 - 05:57 AM Aleg.RO: Cameraman dat afară din sala de ședințe a Camerei Deputaților

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News Vicepresedintele Camerei Deputaților Lucian Bolcas (PRM) a cerut, miercuri, in timpul dezbaterilor din plen, personalului sa indepartaze din sala de sedințe un cameraman care filma, sub motivul deranjarii activitatii deputatilor. Aflat la conducerea sedintei de plen, Bolcas s-a aratat nemulțumit de nerespectarea regulamentului privind accesul ziaristilor in sala de sedințe de catre cameramanul care a filmat prea aproape de prezidiu. Amenintand ca, in contrar, va cere ridicarea acreditarii acestuia, Bolcas a solicitat ca acesta sa paraseasca sala.

"Colegul (cameramanul - n.r.) a incalcat in mod sfidator acest regulament, venind pana in fața mea (pana aproape de prezidiul Camerei - n.r.). A trebuit sa solicit indepartarea lui din sala", le-a explicat ziaristilor, dupa sedinta, vicepresedintele Camerei, apreciindu-si decizia ca una corecta.

El a citat Regulamentul Camerei Deputaților, potrivit caruia presedintele de sedința poate lua masuri atunci cand sunt "tulburate" lucrarile. Bolcas a reamintit presei ca, in calitatea sa de presedinte de sedința, a mai invitat pe deputata Mona Musca, pe un secretar de stat și alți consilieri sa paraseasca sala atunci cand acestia dadeaua dovda de un comportament “ireventios”.

"Camera Deputaților nu este un maidan de golanisme", a conchis Bolcas, adaugand ca, prin masurile luate, doreste numai sa mențina "ordinea" si "disciplina".


(792 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Cameraman dat afară din sala de ședințe a Camerei Deputaților | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.64461898803711 seconds.