Miercuri, 29 Noiembrie 2006 - 07:02 AM Aleg.RO: Geoana vrea sa isi faca reclama din fonduri publice

Publicat de: Adriana Dutu

curentul

Cum politicienii nostri nu stiu pe ce sa mai dea banii cetatenilor, mai nou s-au gandit ca ar trebui sa isi faca reclama prin intermediul unei publicatii .

O idee cat se poate de originala a avut-o presedintele Comisiei de Politica Externa de la Senat, liderul social - democratilor, Mircea Geoana. Presedintele PSD s-a gandit ca nu ar fi rau sa isi faca putina reclama pe bani publici, in calitate de presedinte al Comisiei de politica externa. Si cum presedintele Senatului este tot un social- democrat, cererea lui Geoana este ca si aprobata.

Mircea Geoana vrea sa editeze doua tipuri de publicatii ale Comisiei de Politica Externa pentru ca activitatea acesteia sa fie reflectata de nivelul opiniei publice.

Presedintele Senatului Nicolae Vacaroiu a anuntat ca in principiu, solicitarea liderului PSD este acceptata. Astfel, din bugetul Senatului, adica din bani publici vor fi editate publicatii privind activitatea Comisiei de politica externa al carei presedinte este social -democratul Mircea Geoana.

Vacaroiu a spus ca deocamdata va aparea un singur numar al publicatiilor pentru testarea opiniei publice. Daca se va remarca un oarecare interes, atunci Senatul va sustine financiar editarea celor doua publicatii.

Pentru a-si motiva cererea, Mircea Geoana a venit cu argumente cat se poate de solide. Presedintele comisiei de politica externa spune ca membrii comisiei au o activitate intensa, care de cele mai multe ori nu este cunoscuta de opinia publica.

"Una dintre motivatii este absenta unor publicatii ale acestora, care sa puna in valoare rezultatele muncii proprii, fapt pentru care imaginea Senatului devine dependenta de atractia pentru senzational si derizoriu", a declarat Geoana.

Senatorul PSD a precizat ca membrii Comisiei de politica externa doresc publicarea a trei tipuri de materiale, doua genuri de brosuri si un pliant.

"Am propus publicarea lor sub titlul Caiete", a mai spus presedintele Comisiei de politica externa a Senatului.


(804 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Curentul

· Alte știri de la Adriana Dutu


Azi: Cea mai citită știre din sursa Curentul:

Geoana vrea sa isi faca reclama din fonduri publice | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.78377199172974 seconds.