Miercuri, 29 Noiembrie 2006 - 06:59 AM Aleg.RO: Consiliul Local a dat liber la amenzi

Publicat de: ---

evenimentulzilei Consiliul Local Timisoara majoreaza o serie de amenzi pentru incalcarea unor reguli locale, dar introduce si alte restrictii care reprezinta si ele contraventii si se sanctioneaza cu amenzi ce ajung, in cazul persoanelor fizice, pana la 1 .000 de lei.

Rezervarea locurilor de parcare, amendata    Astfel, potrivit ultimelor decizii ale consilierilor, constituie contraventie si se sanctioneaza cu amenda lipirea de colante autoadezive pe parbrizele autovehiculelor, precum si cu ridicarea sau blocarea autovehiculelor, cu plata contravalorii prestatiei efectuate. Amenda in astfel de situatii este cuprinsa intre 500 si 1.000 de lei pentru persoanele fizice si 1.000 – 2.000 de lei pentru persoanele juridice.

Cu aceeasi amenda se sanctioneaza si oprirea si stationarea vehiculelor pe zone si spatii verzi, parcuri, spatii si locuri de joaca pentru copii, oprirea si stationarea autovehiculelor pe locurile de parcare rezervate.

Patronii localurilor din zona Cetate care obisnuiau sa faca rezervari de parcari pe domeniul public punand lazi goale sau caramizi risca si ei amenzi de 20 de milioane de lei vechi. Potrivit noii reguli, rezervarea locurilor de parcare pe carosabil sau domeniul public fara avizul Comisiei de Circulatie din cadrul Primariei Municipiului Timisoara si semnalizarea acestora cu altfel de insemne, marcaje sau dispozitive decat cele agreate de Comisia de Circulatie din cadrul Primariei Timisoara este interzisa. 

De asemenea, se plateste amenda si de catre cei care circula, opresc sau stationeaza cu  vehicule in zonele: Piata Victoriei, Piata Unirii, Piata Traian, strada Alba Iulia, strada Stefan cel Mare (intre Piata Traian si strada Aurel Vlaicu).


(799 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Consiliul Local a dat liber la amenzi | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63413691520691 seconds.