Sâmbătă, 08 Ianuarie 2005 - 02:25 PM Aleg.RO: Tăriceanu: Întreaga clasă politică trebuie să urmărească interesul național

Publicat de: ---

AMOS News Primului-ministru Calin Popescu Tariceanu, a făcut următoarea declarație referitoare la decizia Biroului Permanent al PUR de astazi: “Am luat act de decizia Biroului Permanent al PUR de a nu face nominalizari pentru cele cinci posturi de prefecti.

Am luat act si de dorinta PUR ca Romania sa semneze Tratatul de aderare la UE in aprilie 2005, pentru ca tara noastra sa devina membru deplin al Uniunii Europene in 2007.

Romania se afla acum pe ultima suta de metri in procesul de integrare. Vom trece linia de sosire cu succes daca noi, ca tara, ne vom indeplini angajamentele asumate. Pentru aceasta, intreaga clasa politica trebuie sa aiba vointa politica de a privi dincolo de interesele de partid si de a urmari interesul national.

Am construit Guvernul in jurul acestui principiu al interesului national. Asa cum am mai aratat, integrarea europeana a Romaniei este obiectivul prioritar al Guvernului pe care il conduc. Vreau ca Romania sa intre in UE cu o economie puternica si un stat de drept consolidat.

Ii asigur pe romani ca toti prefectii, indiferent de culoarea lor politica si de nationalitate, vor avea ca mandat indeplinirea acestui obiectiv.”


(1060 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Tăriceanu: Întreaga clasă politică trebuie să urmărească interesul național | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.5587260723114 seconds.