Miercuri, 12 Iulie 2006 - 05:55 AM Aleg.RO: Vizită germană în Caraș-Severin

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News FrunzaverdeSorinSorin Frunzăverde, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, s-a întâlnit, marți, cu o delegație germană din care au făcut parte Franz Zwurtshek, șef secție Oficiul de gospodărire a apelor din cadrul Ministerul bavarez al protecției mediului și Peter Köstner, șef divizie de construcție și reabilitare a canalizărilor din Primăria München, transmite corespondentul Amos News. Anul trecut, o delegație a Consiliului Județean Caraș-Severin s-a întâlnit în Germania cu reprezentanți ai Primăriei din München și ai firmei RMD Consult.

Ca urmare a discuțiilor preliminare, RMD Consult a făcut o propunere de proiect ce are drept scop evaluarea pozitivă a regiunii situate în partea deluroasă a Banatului prin protecția și conservarea resurselor naturale.


În cadrul întâlnirii de astăzi, președintele Consiliului Județean, Sorin Frunzăverde, și-a exprimat acordul cu privire la demararea unui asemenea proiect ce are în vedere îmbunătățirea și dezvoltarea durabilă în domeniul managementului apei (protecție împotriva inundațiilor, alimentare cu apă), mediului, energiei și turismului.


Proiectul va fi realizat de către Consiliul Județean în colaborare cu partenerii germani pe o finanțare bilaterală româno-germană.


(482 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Vizită germană în Caraș-Severin | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.81331419944763 seconds.