Miercuri, 12 Iulie 2006 - 05:54 AM Aleg.RO: Deputatul Titu Gheorghiof, turnat de propriul prieten Securității

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News GheorghiofTituDeputatul liberal Titu Gheorghiof s-a declarat marti "bulversat" de continutul dosarului sau elaborat de fosta Securitate, in care a descoperit ca a fost "turnat" de unul dintre cei mai buni prieteni ai sai, informează AMOS News. Audiat de membrii colegiului Consiliului National pentru Studierea Arhivelor Securitatii (CNSAS), parlamentarul PNL a avut parte de una din cele mai mari surprize, pe care nu ar fi vrut sa o stie.

"Ma simt ingrozitor. Am cerut acest dosar pentru ca sunt prea multe lucruri care trebuie clarificate", a declarat Gheorghiof, la finalul audierii.

Deputatul PNL a facut 3 ani de inchisoare in timpul regimului comunist pe motive politice. Potrivit spuselor sale, nu a colaborat cu politia politica nici in timpul detentiei, si nici dupa eliberarea sa, chiar daca a fost suspus presiunilor Securitatii.

Arestat, in 1960, la doar 16 ani, si condamnat la sapte ani de detentie pentru manifestari ostile regimului comunist, Gheorghiof a facut doar 3 ani de inchisoare, ca urmare a reducerii ulterioare a pedepsei.


(337 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul Titu Gheorghiof, turnat de propriul prieten Securității | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7579870223999 seconds.