Joi, 13 Ianuarie 2005 - 11:10 AM Aleg.RO: Vadim trimite in provincie maidanezi din Capitala

Publicat de: e.fogarasi

evenimentulzilei Are sase luni si buletin de Bucuresti, insa de citeva zile si-a gasit la Botosani casa acoperita cu tabla “onduline” si cu fata la strada. Desi a strabatut drum lung pina in nordul Moldovei, Codruta s-a acomodat repede cu orasul si chiar cu oamenii din cartier, invidiosi pe confortul ei. Personajul despre care vorbim este un ciine maidanez pe care deputatul PRM Stefan Baban l-a primit in grija de la seful lui de partid, Corneliu Vadim Tudor..
Codruta a reusit sa depaseasca impedimentele unui drum de sute de kilometri intr-o Dacia Nova cu numar parlamentar si a ajuns cu bine la Botosani. Aici o asteptau un intreg staff, plus casuta vopsita in rosu si cu acoperis de ultima generatie - huzur, nu alta. Nu ca la Bucuresti ar fi fost mai rau, insa ordinul sefului e lege. Deputatul Stefan Baban a adus ciinele maidanez tocmai de la Bucuresti nu pentru a spori numarul comunitarilor din Botosani, deja exagerat, ci pentru ca l-a primit in grija de la liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, care mai are inca 23 de maidanezi pe linga casa. Se pare ca acesta si-a facut un obicei din a-i culege de prin Bucuresti si a-i trimite apoi in alte judete, bineinteles, sub forma de “cadou”. “Am primit-o in dar de la presedintele partidului si trebuie sa avem grija de ea. I-am facut toate vaccinurile. La sediu mai avem un ciine, Corbu, si un motan care inca n-a fost botezat”, ne-a spus deputatul Baban.
Plimbat pe banii contribuabililor pina la Botosani, ciinele este hranit numai cu mincare speciala, face vizite regulat la medicul veterinar si poarta zgarda antipurici. Casierul organizatiei PRM sustine ca pentru hrana Codrutei nu s-a cheltuit un singur leu din banii organizatiei, adunati din cotizatie. Fiind vorba de un ciine donat de Vadim, membrii PRM dau in fiecare luna un ban in plus pentru mincarea patrupedului.
Adrian Sorodoc


(918 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la e.fogarasi


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Vadim trimite in provincie maidanezi din Capitala | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.63380599021912 seconds.