Vineri, 31 Martie 2006 - 06:58 AM Aleg.RO: Băsescu nu-l vrea pe Victor Paul Dobre ministru pentru relația cu parlamentul

Publicat de: ---

AMOS News TraianBasescu13Președintele Traian Băsescu a declarat, joi, că respinge numirea lui Victor Paul Dobre ca ministru pentru Relația cu Parlamentul. Într-o scrisoarea adresată premierul Călin Popescu Tăriceanu, președinte l-a informat că nu este de acord cu numirea lui Dobre și a cerut să desemneze o altă persoană.

Președintele Traian Băsescu a declarat, la Cotroceni, că Victor Paul Dobre trebuie să își păstreze funcția de secretar de stat pe care o deține în cadrul Ministerului Administrației și Internelor pentru că are experiență."Experiența pe care dl. Paul Dobre a acumulat-o în cursul anului trecut ar permite o acțiune mai eficientă anul acesta dacă se vor produce din nou inundații.

De altfel, în momentul de față sunt inundații deja în câteva zone din țară", a declarat Băsescu. Victor Paul Dobre a coordonat, anul trecut, activitatea Comandamentului național pentru situații de urgență. Conducerea PNL l-a nominalizat la începutul săptămânii pentru a ocupa fotoliul ministerial lăsat liber de Bogdan Olteanu, în urma alegerii sale în funcția de președinte al Camerei Deputaților, după ce Titu Gheorghiof a refuzat postul.


(660 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Băsescu nu-l vrea pe Victor Paul Dobre ministru pentru relația cu parlamentul | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.96884489059448 seconds.