Luni, 28 Februarie 2005 - 03:10 PM Aleg.RO: Galați: Consilieri județeni PD excluși din partid

Publicat de: Cristian IGNAT

AMOS News Președintele PD Galați, Mircea Toader, a anunțat astăzi ca doi colegi de partid, consilieri județeni, au fost excluși din cadrul formațiunii politice pe care o reprezintă, motivul fiind încercarea lor de destabilizare a partidului. „Ieri, Biroul Permanent Județean a analizat decizia de demitere din funcțiile deținute și de excludere din partid a consilierilor județeni Emil Țuicu și Nicușor Ursu. Motivul este o încercare de destabilizare a partidului, cu scopul ascuns de demitere a Biroului Permanent Județean", a declarat președintele PD Galați, Mircea Toader.

Cei doi consilieri au fost excluși și li s-a retras sprijinul politic. Toader a adăugat că va introduce demisiile în alb scrise de consilierii județeni în momentul în care au fost aleși în funcții, urmând ca locurile acestora în Consiliul Județului să fie luate de următorii candidați ai PD aflați pe liste, respectiv Victoria Movileanu și David Craiu.

„După mine, nu aveau nici un motiv de nemulțumire. Eu nu am acceptat niște compromisuri propuse. Celor doi nu le contest meritele din campanie. Eu am făcut propunerea de excludere a acestora din partid", a mai spus Mircea Toader.


(870 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristian IGNAT


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Galați: Consilieri județeni PD excluși din partid | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.73080015182495 seconds.