Luni, 28 Februarie 2005 - 01:06 PM Aleg.RO: Lui Cozmanca ii ajung trei mandate

Publicat de: Adrian Sorodoc

evenimentulzilei Presedintele executiv al PSD, Octav Cozmanca, isi pregateste retragerea din prim-planul scenei politice, in prima faza el urmind sa renunte la a candida in urmatoarele alegeri, din 2008, pentru un loc in parlament. Aflat simbata la Botosani, Cozmanca a anuntat ca acesta este ultimul sau mandat de senator si ca nu mai are de gind sa candideze peste trei ani. Liderul PSD a facut acest anunt referindu-se la unii colegi de partid care “vor sa fie parlamentari sau sa ocupe functii politice pe viata”, fara insa a pronunta vreun nume. “Cred ca doua sau trei mandate sint suficiente. Nu poti fi parlamentar pe viata. Trebuie sa intelegem acest lucru si trebuie sa lasam loc si altora. Eu nu voi mai candida pentru parlament. Ma voi retrage, insa nu m-am gindit daca si din politica. Dupa virsta de pensionare voi fi un fel de consultant politic”, a spus presedintele executiv al PSD, precizind ca se gindeste chiar sa se retraga in satul sau natal, Talpa (judetul Botosani).
Aflat in prezent la al treilea mandat de senator, Octav Cozmanca se numara printre liderii PSD cu foarte mare influenta in partid. Din vara anului 2003 ocupa functia de presedinte executiv. In aceasta calitate a coordonat alegerile locale si generale de anul trecut. In prezent, in PSD se stie ca Octav Cozmanca va candida pentru postul de secretar general.
Cozmanca a mai declarat, de asemenea, ca tinerii social-democrati vor fi promovati in functii de conducere dupa experienta si competenta, si nu neaparat dupa vechimea in partid. El a propus chiar ca vechimea in partid pentru ocuparea unor functii de conducere sa fie de doi ani in cazul tinerilor.


(882 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la Adrian Sorodoc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Lui Cozmanca ii ajung trei mandate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70060110092163 seconds.