Luni, 06 Martie 2006 - 06:49 AM Aleg.RO: În Caraș Severin, PNL și PD - pe liste comune la alegerile anticipate

Publicat de: Vali POPOVICI

AMOS News La alegerile anticipate, listele de candidați ale Alianței D.A. PNL- PD Caraș Severin vor fi comune.

La sfârșitul săptămânii trecute, la Reșița s-a desfășurat ședința Consiliului Județean de Coordonare al Alianței Dreptate și Adevăr PNL-PD din Caraș-Severin. Delegațiile celor două partide au fost conduse de președinții Filialelor Județeane, Sorin Frunzăverde - PD și Gavril Soran - PNL.

Din Consiliul Județean de Coordonare fac parte câte 5 reprezentanți ai fiecărui partid. Cu acest prilej, s-a analizat situația politică la nivel județean, stabilindu-se măsuri pentru îmbunătățirea acțiunii administrației publice în Caraș-Severin.

Un scop declarat fost acela că Alianța PNL-PD își va intensifica activitatea de apropiere a administrației de cetățenii județului. În cadrul ședinței, s-a decis ca la alegerile locale din 2 martie să se participe cu candidați comuni sub sigla Alianței.

În comuna Sacu, candidatul la Primărie va fi Nicolae Daminescu - actualul primar interimar, iar la Brebu Nou-Gărâna, se va prezenta o lista comuna pentru alegerea consilierilor locali.

Reamintim că în Caraș Severin vor avea loc alegeri anticipate în două comune și un oraș. În orașul Bocșa și comuna Brebu Nou se vor alege consilierii, iar la Sacu, primarul.


(381 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Vali POPOVICI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

În Caraș Severin, PNL și PD - pe liste comune la alegerile anticipate | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.71933698654175 seconds.