Duminică, 05 Martie 2006 - 09:44 AM Aleg.RO: Deputatul PD de București Valentin Iliescu vrea să candideze la Argeș

Publicat de: Carmen RĂDULESCU

AMOS News Astazi, la conferința județeană a PD Argeș, deputatul de București Valentin Iliescu și-a șocat colegii de partid, dar și pe ziariști. El a declarat că se va implica în rezolvarea problemelor oraganizației PD, dar și în problemele județului, în special la Aro.

El a declarat că această implicare și-a asumat-o personal, fără să i-o ceară nimeni și a motivat că face acest lucru pentru că simte că este nevoie de sprijinul său. Mai mult, Iliescu intenționează să-și deschidă cabinete parlamentare în toate orașele din Argeș, unul dintre ele urmînd să funcționeze în sediul organizației județene a PD.

El și-a motivat, astfel interesul, pentru Argeș: "Este un județ care, prin natura potențialului, îmi oferă foarte multe posibilități de a dezvolta niște proiecte pe care eu le consider esențiale, mai importante decât politica în momentul de față și sigur calitatea mea de inginer pentru că eu nu mi-am uitat meseria. Nu ascund că soacra mea e din Topolovei".

Nu în ultimul rînd, deși a negat că vrea să candideze în 2008 pe listele PD Argeș, Valentin Iliescu a recunsocut că aspectul l-ar interesa, dacă partidul îi va propune o asemenea variantă politică.


(429 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Carmen RĂDULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Deputatul PD de București Valentin Iliescu vrea să candideze la Argeș | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.7807149887085 seconds.