Sâmbătă, 04 Martie 2006 - 07:36 AM Aleg.RO: PSD cere demisia ministrului Teodor Atanasiu

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News PSD cere demisia "de urgență" a ministrului apărării naționale, Teodor Atanasiu, considerând că scurgerile de informații din MApN au afectat "profund" credibilitatea instituției și a Armatei. "Este clar că modul de gestionare a acestei probleme de către conducerea politică a ministerului dovedește profunda incompetență și incapacitate de înțelegere a fenomenului apărării și a exigențelor de securitate națională", afirmă senatorul George Maior, președintele Departamentului de apărare al PSD, într-un comunicat de presă.

George Maior susține că, încă de anul trecut, conducerea ministerului a fost avertizată asupra acestor probleme de către SRI, însă ar fi tratat "cu totul superficial" această chestiune, lucru care, în opinia senatorului PSD, dovedește "iresponsabilitatea" celor care conduc în prezent MApN.

"Este necesară și continuarea anchetei interne privind responsabilitățile ce revin factorilor din minister abilitați să gestioneze protecția informațiilor clasificate", consideră social-democrații.


(452 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD cere demisia ministrului Teodor Atanasiu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.782555103302 seconds.