Sâmbătă, 04 Martie 2006 - 07:36 AM Aleg.RO: Talpes regreta ca a facut lobby PPCD

Publicat de: ---

evenimentulzilei Senatorul Ioan Talpes i-a cerut scuze, printr-o scrisoare, cancelarului german Angela Merkel pentru ca i-a prezentat un partid inexistent .

„Nu am stiut ca PPCD nu exista juridic. Am prezentat acest partid in Germania si Austria ca existand, format din oameni care au o viziune noua, democratica, real europeana, ce nu se mai revendica de la talibani. Am cerut scuze doamnei Angela Merkel inclusiv ca i-am prezentat pe cineva care nu exista, iar eu n-am stiut acest lucru”, a declarat ieri Talpes.

El a facut aceste declaratii dupa ce Gheorghe Ciuhandu a afirmat ca Talpes trebuie sa-si rezolve „anumite chestiuni din trecutul sau” inainte de a intra in partidul pe care il conduce.

 Ioan Talpes si-a manifestat surprinderea fata de „animozitatile” generate de decizia sa de a participa la constituirea unui pol crestin-democrat puternic. Senatorul a mai precizat ca nu si-a propus sa realizeze „un mariaj” cu PPCD. 

In acest context, Talpes nu a exclus chiar o apropiere de PD. „Daca domnii de la PD vor actiona in directia constituirii unui pol crestin-democrat, nu am nimic impotriva sa fiu alaturi de ei”, a spus fostul consilier al lui Ion Iliescu.


(438 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Evenimentul Zilei

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Evenimentul Zilei:

Talpes regreta ca a facut lobby PPCD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.86375594139099 seconds.