Sâmbătă, 04 Martie 2006 - 07:34 AM Aleg.RO: Procesul primarului de la Sacele, ingropat in hartii

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Primarul municipiului Sacele, Vasile Lata, a fost prezent din nou in fata magistratilor . Judecatorii au audiat la ultimul termen un nou martor, Fabian Laszlo, care a declarat ca denuntatorul, Ioan Gocsman, a luat o anumita suma de bani atat de la el, cat si de la Vasile Lata si Liviu Baciu, cercetat si el in dosarul mitei de 60.000 de euro. Martorul a precizat ca denuntatorul trebuia sa-i restituie datoria si lui, si primarului inca din 2001.
Printre altele, avocatii lui Lata au depus 10 volume duble ce contin transcrieri ale inregistrarilor convorbirilor telefonice dintre primar si denuntator. In nenumarate randuri, aparatorii lui Lata au sustinut ca in aceste inregistrari se vorbeste despre o datorie si nicidecum de o luare de mita. Mai mult, se pare ca pana ieri, la dosarul cauzei nu s-au aflat toate stenogramele convorbirilor telefonice, lipsind cele zece volume.
Cei trei avocati ai edilului din Sacele au cerut inlocuirea masurii arestarii preventive cu masura obligarii de a nu parasi tara. Magistratii au decis in schimb ca Vasile Lata sa ramana in continuare in stare de arest preventiv. (R.N.)


(439 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Procesul primarului de la Sacele, ingropat in hartii | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.99686193466187 seconds.