Sâmbătă, 04 Martie 2006 - 07:34 AM Aleg.RO: Presiunile politice la adresa primarilor PSD continuă

Publicat de: Alexandra DAMIAN

AMOS News PSD 2Prefectul de Dâmbovița profită de situația creată la Morteni de cel mai recent focar de gripă aviară descoperit, și încearcă să convingă primarul din localitate să treacă din tabăra PSD în cea a Partidului Democrat. Conducerea social democraților dâmbovițeni își arată indignarea față de aceste practici, mai ales că de la începutul acestui an reprezentantul Guvernului în teritoriu ar trebui să renunțe la viața politică.

Seria presiunilor reprezentanților Alianței PNL-PD asupra primarilor PSD din Dâmbovița continuă. Mai mult, spune președintele organizației locale a PSD, Ion Stan, deputatul democrat Gheorghe Albu îi reproșează că are tupeul să se întâlnească cu aleșii locali ai partidului pe care îl conduce și îl somează să-și lase primarii în pace.

‘Asta în condițiile în care – spune Stan – edilii sunt aleși pe liste de partid și nu prin vot uninominal’. Acest fapt îl nemulțumește pe președintele PSD Dâmbovița cu atât mai mult cu cât, în legea privind stoparea migrației politice Alianța D.A. a ținut să apară un articol care să le ofere aleșilor locali posibilitatea de a alege, în termen de 45 de zile, dacă rămân alături de partidul cu care au pornit la drum sau dacă își schimbă tabăra politică.

Acest alineat, susține Ion Stan, încurajează migrația și actele de presiune politică. Până în acest moment, un singur primar al fostului partid de guvernământ a trecut de partea noii puteri, și anume cel de la Odobești.

În altă ordine de idei, între 2001 și 2004, 6 primari au făcut cale întoarsă către social-democrați, la aceste moment aceștia având în Dâmbovița 78 de primari.


(422 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Alexandra DAMIAN


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Presiunile politice la adresa primarilor PSD continuă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.1361589431763 seconds.