Sâmbătă, 04 Martie 2006 - 07:33 AM Aleg.RO: Mîrza: "Omul nu trăiește mai bine din idei și declarații politice"

Publicat de: Cristina STRUGARI

AMOS News
Președintele PSD Suceava, Gavril Mîrza, care a fost nominalizat de un sondaj al cotidianului „Adevărul” printre primii 50 de oameni politici ai României, a apreciat, vineri, că această nominalizare îl „obligă și mai mult”. Mîrza a spus că intrarea sa în topul primilor politicieni din România se datorează în primul rând populației județului Suceava ca „o recunoaștere a eforturilor depuse pentru o viață mai bună a sucevenilor”. Președintele Consiliului Județean a adăugat că neutralitatea acestui sondaj al cotidianului „Adevărul” îl determină să creadă că încrederea populației în el este reală, ceea ce îl „obligă și mai mult”.

Mîrza a anunțat că va continua să realizeze proiecte cu finanțare externă pentru creșterea bunăstării populației județului Suceava. Întrebat dacă poziția sa în top a fost determinată de activitatea administrativă în calitate de președinte de Consiliu Județean sau de opiniile politice exprimate, Gavril Mîrza a răspuns că, în calcul au fost luate ambele criterii.

„Dacă exprimam numai idei și opinii politice nu eram luat în seamă. Omul nu trăiește mai bine din idei și declarații politice”, a spus Gavril Mîrza. În ceea ce privește prezența în acest top și a ministrului Agriculturii, senatorul PNL de Suceava Gheorghe Flutur, președintele PSD Suceava a spus că acest fapt trebuie să determine o mai bună colaborare între ei, în interesul cetățenilor județului.

„Distanța dintre noi ar trebui să dispară, pentru interesele oamenilor din județ. Ar trebui să existe acel punct comun pentru a rezolva problemele de pe agenda cetățeanului”, a conchis Gavril Mîrza 


(407 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Cristina STRUGARI


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Mîrza: "Omul nu trăiește mai bine din idei și declarații politice" | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.3852949142456 seconds.