Marți, 28 Februarie 2006 - 06:49 AM Aleg.RO: Primăria orașului Costești-Argeș are de restituit 2,5 miliarde lei către AJOFM

Publicat de: Carmen RĂDULESCU

AMOS News Autoritățile locale din orașul argeșean Costești au comis nereguli grave în folosirea banilor publici. Primarul Dan Vasile este acuzat că a angajat 7 fotbaliști de la echipa orașului pe posturi care ar fi trebuit ocupate de șomeri care să lucreze la realizarea unor obiective de investiții.

De asemnea, edilul șef al orașului Costești a angajat îngrijitori de școli și grădinițe precum și specialiști la Compartimentul Integrare , care au fost plătiți din banii destinați subvenționrii lucrărilor de interes comunitar.

Sumele pentru plata salariilor au fost acordate de la bugetul statului prin AJOFM , iar paguba depășește 2,5 miliarde lei. Directorul executiv al AJOFM, Iulian Nicolae, îl va denunța la Parchet pe primarul orașului Costești pentru deturnare de fonduri.

Aceasta deoarece edilul Dan Vasile trebuia să facă angajări doar din rîndul șomerilor și exclusiv pentru lucrări de interes comunitar.


(2800 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Carmen RĂDULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Primăria orașului Costești-Argeș are de restituit 2,5 miliarde lei către AJOFM | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4730169773102 seconds.