Joi, 24 Februarie 2005 - 01:05 PM Aleg.RO: Aliații se pregătesc să-l tragă la răspundere pe Văcăroiu pentru piscina de la Parlament

Publicat de: Marius NEGULESCU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/images/FiguraZilei/BerceanuRadu60x.jpg" align=left>Vicepreședintele Senatului, Radu Berceanu consideră că responsabili de cheltuielile necesare pentru amenjarea piscinei de la Palatul Palamentului sunt atât secretarul general al Camerei Deputaților, în calitate de reprezentant al ordonatorului principal de credite, cât și fostul secretar general al Senatului, Constantin Sava, dar și președintele acestei Camere, Nicolae Văcăroiu, care ar fi comandat lucrarea. Luând act de declarațiile președintelui Camerei Deputaților, Adrian Năstase, potrivit căruia piscina ar fi fost comandată de către Senat, Berceanu a anunțat, joi, că reprezentanții Alianței PNL-PD, alături de noul secretar general al acestei instituții, vor verifica toate cheltuielile presupuse de realizarea piscinei de la Palatul Parlamentului.

Berceanu a declarat că secretarul general al Camerei Deputaților, în calitate de reprezentant al ordonatorului principal de credite, este ”absolut vinovat” pentru că în mod sigur era la curent cu toate aceste operațiuni și ar fi trebuit să informeze conducerea acestei Camere. |n aceeași măsură ar fi responsabili și fostul secretar general al Senatului, Constantin Sava, dar și președintele acestei Camere, Nicolae Văcăroiu.

”Acum s-a schimbat foaia și s-au aruncat lucrurile la Senat. Secretarul general al Senatului - de unde înțeleg că veneau aprobările și fondurile -, chiar dacă nu mai este Constantin Sava, el va răspunde. Sunt convins că aceste cheltuieli nu puteau avea loc fără știrea lui Nicolae Văcăroiu care era Președintele Senatului și, vremelnic, mai este. Și el va trebui să răspundă pentru banii cheltuiți, în fața senatorilor și a opiniei publice”, a apreciat Berceanu.


(591 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Marius NEGULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Aliații se pregătesc să-l tragă la răspundere pe Văcăroiu pentru piscina de la Parlament | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 1.4996140003204 seconds.