Sâmbătă, 11 Februarie 2006 - 08:13 AM Aleg.RO: PSD a pierdut doi primari în județul Arad

Publicat de: Florin TOMUȚA

AMOS News PSD 3Președintele organizației județene a PSD Arad, Dimitrie Muscă, acuză actuala Putere că face presiuni asupra primarilor social-democrați de a trece în formațiunile politice aflate la Guvernare.

El a mai spus că primarii sunt obligați să părăsească PSD, deoarece nu primesc fonduri pentru localitățile pe care le conduc. „Nu se duc acolo de drag, ci pentru că nu au încotro, pentru că altfel nu mai primesc nici un sprijin, fiind dezavantajați față de primarii Puterii“, a declarat Muscă. Deja, doi primari au demisionat din PSD pentru a se înscrie în Alianța „DA“ PNL-PD.

Este vorba de primarul comunei Bârsa, Avram Ciev, dar și de cel din orașul Ineu, Nicolae Mehelean. Dacă primarul de la Bârsa a refuzat să comenteze în vreun fel plecarea lui din fostul partid de guvernământ, cel de la Ineu, Nicolae Mehelean, a declarat că a ales un partid al Alianței deoarece are nevoie de susținere pentru punerea în aplicare a proiectelor privind dezvoltarea localității pe care îl conduce.

„Orașul Ineu este în plin proces de dezvoltare, fiind pe rol proiecte de mare anvergură. Am nevoie de sprijin pentru realizarea unor investiții, cum ar fi o stație de 110 KV pentru dezvoltarea zonei industriale și continuarea lucrărilor la spital. Indiferent de convingerile sale politice, primarul trebuie să se gândească în primul rând la interesele urbei și ale cetățenilor care l-au ales, să facă tot ce este mai bine pentru aceștia“, a declarat Mehelean.


(394 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Florin TOMUȚA


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

PSD a pierdut doi primari în județul Arad | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.70254588127136 seconds.