Vineri, 07 Ianuarie 2005 - 04:45 PM Aleg.RO: Pagina web a Ministerului Justiției are o formă nouă

Publicat de: ---

AMOS News Ministerul Justiției aduce la cunoștința publicului că noua formă a paginii web a instituției se va finaliza până la sfârșitul lunii ianuarie 2005. Decizia pentru forma actuală a site-ului a fost luată de fosta conducere a ministerului și a fost transmisă, în luna octombrie 2004, firmei care s-a ocupat de crearea acestei pagini. Pentru a evita lipsirea publicului de informații utile, Ministrul Justiției, Monica Macovei a luat decizia de a prezenta site-ul într-o formă intermediară, pe 05 ianuarie 2005, urmând ca modificările care se impun să fie făcute ulterior.

Această variantă cuprinde un formular pentru petițiile înaintate de cetățeni Ministerului. Formularul, creat în luna octombrie 2004, era conceput pentru a evalua impactul fenomenului corupției în rândurile cetățenilor și pentru a le fi acestora de ajutor în direcționarea sesizărilor.

Pentru a evita orice suspiciune privind imixtiunea ministrului justiției în activitatea magistraților, s-a luat decizia eliminării de pe pagina web a acestui formular.

Dorind să sprijinim în continuare persoanele care sesizează fapte din sfera corupției, prezentăm pe site-ul Ministerului Justiției ghidul anticorupție pentru cetățeni, elaborat de Asociația Română pentru Transparență. Modificarea se va efectua în cursul zilei de astăzi.

Acest ghid cuprinde elemente practice despre ce înseamnă corupția, care sunt instituțiile abilitate să investigheze reclamațiile de corupție primite și modul în care acestea pot fi sesizate.


(1288 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Pagina web a Ministerului Justiției are o formă nouă | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.53265595436096 seconds.