Vineri, 16 Decembrie 2005 - 06:43 AM Aleg.RO: Un senator PNL a demisionat din partid scarbit de Nicolaescu

Publicat de: ---

Gândul Singurul senator al Aliantei D .A. în Mures, Mihail Antonie, a anuntat, joi, într-o conferinta de presa, ca a demisionat din PNL, acuzandu-l pe liderul organizatiei judetene, Eugen Nicolaescu, ca gestioneaza filiala ?ca pe un SRL?.
?Sunt dezamagit si scarbit de transformarea PNL Mures în SRL, în care un patron da de lucru la subordonati?, a declarat Antonie. El a spus ca este membru al PNL de noua ani si ca va încerca sa ia cu el, la plecarea din partid, si alti parlamentari, pentru a forma un pol crestin-democrat puternic.

?PNL a luat-o pe un drum care nu ma reprezinta, în care clientelismul, lipsa de competitie si incompetenta au ajuns sa primeze în acest partid, în timp ce libertatea de exprimare este motiv de mazilire. Liderii PNL aplica aceleasi principii ca partidul pe care l-au hulit ? PSD?, a sustinut Antonie.

Referindu-se la judetul Mures, senatorul liberal a declarat ca toate numirile au fost facute ?pe criterii clientelare sau de amicitie?. ?Cei care au venit si vin cu propuneri diferite de cele ale liderilor au fost si sunt maziliti sau marginalizati?, a mai spus Antonie, care a exemplificat cu ceea ce s-a întamplat în cazul ?Grupului Opriscan?, exclus în urma cu un an, deoarece a sustinut candidatura lui Dorin Florea si nu propunerea unui candidat propriu la Primaria Targu Mures.

Contactat telefonic, presedintele PNL Mures, ministrul Eugen Nicolaescu, a declarat ca regreta demisia senatorului PNL Mures Mihail Antonie, cu care este coleg de filiala, respingand toate acuzatiile ce i-au fost aduse de acesta.

?Nu ma recunosc în aceste acuze si mi se pare o blasfemie. Imi pare rau si regret gestul sau, mai ales ca noi, cei din filiala, am depus eforturi mari sa scoatem un senator PNL, primul senator PNL din Mures dupa 1990. Regret gestul sau, mai ales ca am aflat de el cu cateva ore înainte de conferinta de presa. Eu l-am sunat si l-am rugat sa se razgandeasca, spunand ca putem rezolva printr-o discutie, dar Mihail Antonie a refuzat?, a declarat Nicolaescu. (Mediafax)


(448 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Un senator PNL a demisionat din partid scarbit de Nicolaescu | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57554197311401 seconds.