Luni, 12 Decembrie 2005 - 05:52 AM Aleg.RO: Continuă campania de ridicare a mașinilor abandonate în sectorul 3

Publicat de: ---

AMOS News În ultima lună, în sectorul 3 au fost identificate alte 100 de mașini abandonate pe domeniul public care urmează să fie ridicate și transportate într-un depozit din Popești-Leordeni. Inspectorii Biroului protecția mediului, inspecție control din Primăria Sectorului 3 au identificat, în ultima lună, peste 100 de autoturisme abandonate care blocau locurile de parcare și arterele de circulație din zonele Vitan, C. Ressu, Lotrioara, C. Brâncuși, Sborului, Stelea Spătaru, Postăvarului, Octavian Goga, Laboratorului, Sapte drumuri Rotundă, pentru care s-au întocmit, potrivit Legii nr. 421/20002, formalități de ridicare.

În perioada următoare, autovehiculele vor fi ridicate și transportate într-un depozit din Popești-Leordeni. Primarul Liviu Negoiță adresează locuitorilor sectorului 3 rugămintea de a sprijini acțiunile inițiate de Primăria sectorului 3, comunicând – la dispecerat telefon non-stop 9854 sau pe site-ul www.sector3primarie.ro, secțiunea „Mediul Curat Contează” – locațiile unde se află mașini sau caroserii abandonate.

„Aceste mașini abandonate de proprietari devin, cel mai adesea, din cauza gunoaielor acumulate, adevărate focare de infecție. Ele împiedică buna desfășurare a activității zilnice de salubritate și în același timp, induc un aspect necivilizat străzilor și bulevardelor din sectorul 3. Tocmai de aceea inspectorii noștri vor continua această acțiune până vom scăpa sectorul 3 de „plaga” mașinilor sau caroseriilor abandonate” – a declarat primarul Liviu Negoiță.


(334 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Continuă campania de ridicare a mașinilor abandonate în sectorul 3 | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.62814903259277 seconds.