Luni, 12 Decembrie 2005 - 05:52 AM Aleg.RO: www.domnuleprimar.ro, o nouă metodă de a discuta cu edilii noștri

Publicat de: ---

AMOS News Cetatenii isi pot contacta primarii direct, la www.domnuleprimar.ro, pentru a semnala probleme sau a-si exprima opinia in legatura cu activitatea administratiei locale. DomnulePrimar.ro (www.domnuleprimar.ro), a fost lansat astazi, duminica, 11 decembrie, de catre HotNews.ro, in parteneriat cu Primaria sectorului 1 Bucuresti.

DomnulePrimar.ro se doreste a fi un instrument prin care sesizarile cetatenilor si solutionarea acestora precum si proiectele sau deciziile primarilor sa capete o transparenta maxima, în conformitate cu prevederile Legii 544/2001 privind liberul acces la informatiile de interes public.

Site-ul va contine si topuri: ale promptitudinii raspunsurilor primarilor, precum si topuri de sesizari negative/pozitive.

"Prin parteneriatul cu DomnulePrimar.ro, am dorit sa fim printre primii care sa raspundem la criticile cetatenilor. Primaria primeste sesizari si pe site-ul propriu si, in plus, avem in medie 100 de audiente pe saptamana. Site-ul DomnulePrimar.ro ne va permite sa cunoastem mai bine nevoile cetatenilor, sper ca sistemul sa fie primit nu doar cu interes, dar si cu toata corectitudinea de catre celalte primarii.", a spus Andrei Ioan Chiliman, Primarul sectorului 1, la evenimentul de lansare de la Centrul Metropolitan pentru Tineret al Primariei sectorului 1.

"DomnulePrimar.ro este un spatiu public virtual dedicat comunitatilor locale. Este un sistem interactiv si transparent de comunicare rapida si sigura între alesi si alegatori, în ambele sensuri. Proiectul nu beneficiaza de fonduri bugetare, sponsorizari sau de finantari externe.", a spus Ioan Margarit, director editorial al HotNews.ro.

Platforma DomnulePrimar.ro este creata si administrata de catre Asociatia Editorilor de Presa On-line (AEPO), organizatie profesionala ce reuneste jurnalisti si informaticieni interesati in dezvoltarea noilor suporturi media.


(481 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

www.domnuleprimar.ro, o nouă metodă de a discuta cu edilii noștri | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.66006994247437 seconds.