Sâmbătă, 10 Decembrie 2005 - 06:40 AM Aleg.RO: De astăzi, RIB are sucursală la Pitești

Publicat de: Carmen RĂDULESCU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/sigle/RIB.gif" align=left vspace=5>Astăzi a fost inaugurată la Pitești sucursala Roumanian International Bank. Aceasta este cea de-a 17-1 sucursală RIB deschisă în România, urmînd ca pînă la sfîrșitul anului să mai fie inaugurate încă două sucursale. La eveniment au fost prezenți acționarii principali ai băncii, soții Florina și Daniel Roberts, precum și președintele RIB România, Ion Nițu.

Printre invitații de marcă s-au aflat prefectul de Argeș Ion Cîrstoiu, viceprimarul Piteștiului, Cornel Ionică, precum și directorii Finanțelor, Gărzii Financiare, directori de banci, vicepreședintele Dacia Renault Constantin Stroe, jurnaliști.

Cu această ocazie, acționarii principali și președintele RIB România au spus că această bancă și-a axat serviciile în special pe nevoile populației, dar în același timp oferă sprijin IMM-urilor.

Oficialii băncii au mai precizat că RIB România deși este deocamdată o bancă mică, are cele mai mari lichidități din sistemul bancar românesc. Pata de culoare a evenimentului a constituit-o Florina Roberts , care este actriță în SUA și care a jucat în filmul de succes Dracula.


(569 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Carmen RĂDULESCU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

De astăzi, RIB are sucursală la Pitești | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.55052089691162 seconds.