Vineri, 09 Decembrie 2005 - 05:55 AM Aleg.RO: Geoana, Mitrea si baronii PSD au ramas în bezna într-un motel pe autostrada

Publicat de: ---

Gândul Mircea Geoana si Miron Mitrea s-au întalnit, ieri seara, cu baronii PSD, la motelul Celly, pe autostrada Bucuresti-Pitesti . Foarte discreti si pastrand cu strasnicie secreta locatia întrunirii, pesedistii si-au rezervat motelul si restaurantul pentru o seara pentru a pune la cale strategia politica pe 2006. Dupa circa o ora de discutii, pesedistii au ramas în bezna, întalnirea lor de taina fiind sabotata de o pana de curent, care a tinut cateva minute.
Foarte relaxati, baronii au descins, rand pe rand, la motelul unde i-au chemat sefii lor. Putini au respectat ora convocarii, 16. Marian Oprisan, baronul de Vrancea, a venit dupa vreo doua ore, la volanul  jeepului sau. La o jumatate de ora a aparut si Radu Mazare, baronul de Constanta, în tinuta sport, cu o valiza si o colaboratoare, fiind urmat la cateva minute de Viorel Hrebenciuc de Bacau.

In prima parte a reuniunii, s-au discutat probleme de organizare. Miron Mitrea a venit cu strategie electorala ampla pentru 2006, care presupune mobilizarea tuturor activistilor de partid, precum si organizarea unor caravane prin tara. De altfel, de dimineata, Mircea Geoana si Miron Mitrea se întalnisera, la Mioveni, cu circa o suta de primari PSD din orasele mici si mijlocii din tara, pe care i-au mobilizat pentru alegeri. Acestia s-au plans de sumele mici pe care le primesc de la buget si au propus o alocare bugetara de 3% din PIB pentru localitatile lor, daca PSD va reveni la putere. Argumentul lor a fost ca partidul trebuie sa aiba grija de bazinele lui de votanti, care sunt fie la tara, fie în orasele mici si mijlocii.

Strategiile pesediste urmau sa fie aprofundate seara, la un sprit, în restaurantul motelului. Printre cutite si pahare, Geoana urma sa-si expuna viziunea privind modernizarea partidului si lepadarea de corupti. Adrian Nastase era asteptat si el la petrecere. (Florin Negrutiu)


(389 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Gândul

· Alte știri de la ---


Azi: Cea mai citită știre din sursa Gândul:

Geoana, Mitrea si baronii PSD au ramas în bezna într-un motel pe autostrada | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.57084512710571 seconds.