Vineri, 09 Decembrie 2005 - 05:40 AM Aleg.RO: Liderul deputaților PNL, Crin Antonescu respinge categoric o fuziune a PNL cu PD

Publicat de: Andrei DINU

AMOS News <IMG hspace=5 src="http://www.informatia.ro/images/articles/Portrete/A/CRIN-ANTONESCU6_3719.jpg" align=left vspace=5>Liderul deputatilor PNL, Crin Antonescu s-a pronuntat impotriva fuziunii PNL-PD, afirmand ca cele doua formatiuni au o istorie diferita, alte identitati doctrinare, stiluri si constructii diferite. "Fuziunea ramane un fel de tema de viitor, un ideal care se aproximeaza pas cu pas si care, dupa parerea mea, este daunator PNL, ale carui interese au fost in buna masura sacrificate in momentul in care protocolul s-a incheiat in 2002. PNL e un partid intemeiat de Bratieni, PD e un partid intemeiat de Petre Roman", a aratat Crin Antonescu.

Deputatul liberal a apreciat ca PNL are o identitate doctrinara stabila, in timp ce la PD exista cateva neclaritati care uneori apartin chiar membrilor partidului.

"PD a fost totdeauna un partid de lider, partidul lui Petre Roman si, dupa aceea, partidul lui Traian Basescu. In PNL, lucrurile stau cu totul altfel", a afirmat Antonescu.


(349 afișări)

 

Link-uri înrudite

· AMOS News
· Alte știri din sursa
AMOS News

· Alte știri de la Andrei DINU


Azi: Cea mai citită știre din sursa AMOS News:

Liderul deputaților PNL, Crin Antonescu respinge categoric o fuziune a PNL cu PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.79618501663208 seconds.