Vineri, 09 Decembrie 2005 - 05:40 AM Aleg.RO: Crin Antonescu ingroapa fuziunea PNL-PD

Publicat de: Realitatea Romaneasc

real_romaneasca     Liderul liberalilor din Camera Deputatilor, Crin Antonescu, a declarat ieri ca PNL nu poate fuziona cu PD deoarece au istorii, doctrine si stiluri diferite .
Antonescu a precizat ca “fuziunea ramane o tema de viitor, cum era in socialism construirea unei societati multilateral dezvoltate, un ideal care se aproximeaza pas cu pas“, dar “care e daunator PNL“, in conditiile in care interesele partidului sau au fost oricum afectate “cand s-a incheiat protocolul in 2002“. “Avem intentia sa indeplinim pentru Romania angajamentele asumate in fata electoratului impreuna, dar despre fuziune nu poate fi vorba, pentru ca aici e pur si simplu ca si cum am discuta de persoane cu acelasi sex si care proclama o iminenta casatorie“, a spus liderul liberal.
Antonescu a explicat ca “tema fuziunii PNL-PD“ este sustinuta de patru categorii de valuri politice. El a explicat ca primele doua categorii ar fi cei care doresc lichidarea partidelor istorice si cei care vor “sa-i construiasca presedintelui Basescu un partid ceva mai mare si mai puternic decat este PD“ si fara concurenta pe dreapta.
“A treia categorie este un cerc de dezbateri teoretice in jurul lui Valeriu Stoica“, iar a patra - aceea “a oamenilor care nu inteleg foarte bine despre ce e vorba si care, in momentul in care aud acest zumzait referitor la fuziune, se comporta precum patrupedul lui Pavlov“. (Nicoleta Nicolae)


(386 afișări)

 

Link-uri înrudite

· Alte știri din sursa
Realitatea Românească

· Alte știri de la Realitatea Romaneasc


Azi: Cea mai citită știre din sursa Realitatea Românească:

Crin Antonescu ingroapa fuziunea PNL-PD | Autentificare/Creare cont | 0 comentarii
Comentariile aparțin autorilor. Nu suntem responsabili pentru conținutul acestora.
Page created in 0.56792092323303 seconds.